Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niks dan lof voor Vanaken na 9-0 tegen San Marino: “Alsof hij al jaren meedraait in deze ploeg”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

De analisten en commentatoren waren het er roerend over eens: Hans Vanaken heeft meteen overtuigd bij zijn basisdebuut voor de Rode Duivels. Als vervanger van Kevin De Bruyne, een tandem vormend met Youri Tielemans, liet onze 27-jarige spelmaker zich prima betrekken in het bij momenten dartele aanvalsspel.

Marc Degryse hield Hans Vanaken nauwlettend in het oog en zag de Gouden Schoen van Club Brugge sterk acteren: “Ik zou willen beginnen met de sterke prestatie van Hans Vanaken te benadrukken. Hij heeft vanaf het begin zijn kans met beide handen gegrepen. Alsof hij al jaren meedraait in deze ploeg. Hij leed bijna geen enkele keer balverlies, sprong zorgvuldig om met de bal en speelde altijd op de juiste snelheid in”, klinkt het in HLN.

“Eén puntje van kritiek: hij had zijn goaltje moeten meepikken. Maar dit was de bevestiging van zijn goede vorm bij Club Brugge en je ziet dat hij vlot meedraait op het niveau van de Rode Duivels. Hij heeft zeker goede punten gescoord bij Roberto Martínez. Dit zal de bondscoach vertrouwen geven voor de toekomst. Hij weet nu dat Hans Vanaken geen verzwakking hoeft te zijn om eventuele afwezigheden op het middenveld op te vangen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws