Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier vreest Club Brugge: “Zeker in een uitverkocht Jan Breydel met die fans”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Club Brugge ontvangt Paris Saint-Germain in het Jan Breydelstadion. Thomas Meunier kijkt in een persconferentie vooruit op het Champions League-duel met zijn ex-club.

Een uitverkocht Jan Breydel zal kolken en dat weet ook Meunier. De Rode Duivel vreest Blauw-Zwart dat Real Madrid al op een 2-2 gelijkspel kon houden. “Als je ziet wat Club in Madrid gedaan heeft, dan mogen we ons morgen aan een grote uitdaging verwachten. Zeker in een uitverkocht Jan Breydel met die fans!”

Ook coach Philippe Clement krijgt veel lof van Meunier. “Clement is deel van een nieuwe generatie trainers, die een moderne visie op het voetbal hebben en nadruk leggen op management en psychologie. Hij communiceert goed en heeft me goed geholpen toen ik in Brugge zat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws