Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mata is duidelijk: “Niet de bedoeling dat Club Brugge plezierreisje maakt”

Club Brugge neemt het op tegen Real Madrid in de Champions League. Clinton Mata geeft tegenover Het Nieuwsblad aan wat het doel is van Blauw-Zwart.

Club Brugge had een goede generale repetitie met de 0-5 winst op KV Mechelen. “Real Madrid is natuurlijk een ander niveau, maar dat wil niet zeggen dat we meteen een pandoering gaan krijgen. Ik vind dat we daar zonder complexen moeten gaan voetballen. Natuurlijk gaan we genieten en profiteren van het moment, maar we zijn er ook om ons te tonen.”

“We moeten spelen als een collectief, dat klopt”, gaat Mata verder. “Maar we mogen niet vergeten om zelf te voetballen. Als we spelen met kwaliteit, hebben we onszelf niets te verwijten. En dan zien we wel. Het is niet de bedoeling dat we er een plezierreisje van maken. We willen onze kwaliteiten tonen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws