Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Marc Degryse is benieuwd naar één Clubspeler in het bijzonder: “Hij moet eens iets speciaals doen”

Marc Degryse (analist)

Nog een klein uur tot de aftrap in Madrid en bij veel spelers en supporters zal de spanning intussen al behoorlijk opgelopen zijn. Wie echter zelden last heeft van nervositeit of druk is Hans Vanaken. Kan hij vanavond toveren? Marc Degryse hoopt alvast van wel.

“Het zou niet slecht zijn voor Hans om in dit kader eens iets speciaals te doen. Om een wedstrijd van dit kaliber naar zijn hand te zetten. Door drie keer iemand alleen voor doel te zetten. Het maakt niet uit of ze dan de kansen missen. Ik zou ze toch als een assist beschouwen”, aldus de huisanalist van Het Laatste Nieuws.

“Vanaken moet Roberto Martínez blijkbaar nog altijd overtuigen. Zijn twijfels wegnemen – want die bestaan nog steeds – door van in het begin zijn stempel te drukken. Het mag geen halfuur duren voor hij in de match komt. Hans mag zich niet laten imponeren door Modric en Casemiro. Hij moet ook hen kunnen verrassen, door in de juiste zones op te duiken”, stelt Degryse.

“En door los van het resultaat te laten zien dat hij de rest kan meetrekken naar een hoger niveau. Dat is de enige manier om de bondscoach van antwoord te dienen en beloond te worden in de interlands van volgende week tegen San Marino en Kazachstan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws