Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is nederlaag tegen PSG ergens ook een goeie zaak? “We staan weer met onze voeten op de grond”

© Twitter Club Brugge

Ontgoocheling enerzijds, maar anderzijds vooral ook bewondering voor PSG. Dat was wat gisteren overheerste bij onze spelers. Al was de score misschien wel wat overdreven, zeker gezien die puike eerste helft en een bemoedigend eerste kwartier van de tweede helft.

“Dit was niet het resultaat dat we voor ogen hadden, nochtans hebben we zo’n 60 minuten goed meegedaan. We hadden zelfs het meeste balbezit, weliswaar zonder zelf gevaarlijk te zijn. Op het einde krijg je er dan toch nog vier binnen”, liet Simon Mignolet optekenen bij Sporza.

“In een normale match zou zoiets niet gebeuren, maar na de 0-3 was de veer gebroken. We staan weer met onze voeten op de grond en met het oog op de match tegen Standard is dat misschien niet zo slecht”, bekijkt onze topdoelman het positief.

Ook Hans Vanaken liet zijn licht schijnen over de eerste verliesmatch van het seizoen: “In de eerste helft deden we nog goed mee. We hadden nog min of meer controle en konden hen ook onder druk zetten. Tot aan de zestien was het oké, maar de laatste pass of actie was telkens niet goed genoeg.”

“Na rust konden we die druk niet meer zetten en liepen we te vaak achter de bal. Mbappé maakt dan het verschil. Dat is een van de beste spelers ter wereld, daarvan kun je dat verwachten. Dit was van een ander niveau, daar moeten we ons bij neerleggen. Al is 0-5 misschien toch iets te zwaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws