Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Iedereen verklaarde ons wat dom toen we zeiden dat we heus wel kans hadden om te stunten tegen Real”

© VIER

Dat Club Brugge een prachtig punt kon sprokkelen in Madrid heeft het niet alleen te danken aan Emmanuel Dennis, maar toch ook in grote mate aan Simon Mignolet (en de rest van de ploeg uiteraard). Onze doelman was weer een baken van rust en toonde andermaal zijn klasse.

Maar welk gevoel overheerste er na de match nu bij onze topper onder de lat? “We moeten positief zijn, hé. Als je een punt pakt op het veld van Real Madrid mag je terecht trots zijn. Als je aan de rust met 0-2 leidt, hoop je natuurlijk dat je de drie punten kunt meenemen naar huis. Je weet echter ook uit ervaring dat als zij vroeg in de tweede helft kunnen scoren, dat het nog wel heel moeilijk kan worden”, aldus een nuchtere Mignolet.

“We zijn evenwel rustig gebleven, hebben verder ons voetbal gebracht en hebben zelfs nog een kans afgedwongen om een derde doelpunt te maken. Eind goed, al goed. Eén punt hier is één punt gewonnen en daar moeten we tevreden mee zijn. Die kans van Dennis op 0-3 was misschien wel cruciaal, maar anderzijds moet je ook zeggen dat het een terechte score is als je ziet welke kansen zij creëren. We mogen fier zijn op de match die we hier gespeeld hebben”, laat onze Rode Duivel er geen twijfel over bestaan.

“We hebben nu zowel tegen Galatasaray als tegen Real Madrid getoond dat we hier niet voor niks staan en dat we terecht in de Champions League zitten en dat kunnen we meenemen naar de rest van de campagne. Dit moet een referentiematch zijn, net zoals dat thuis tegen Galatasaray het geval was. Iedereen verklaarde ons wat dom toen we zeiden dat we heus wel een kans hadden om te stunten tegen Real. We moeten dit hoe dan ook meepakken naar de volgende match. Dat we op kop hadden kunnen staan met 6 op 6? Ja, absoluut. Er zat twee keer meer in dan een puntje en dat zegt veel, daar moeten we ons aan optrekken”, besluit Big Si.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws