Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hein Vanhaezebrouck ziet potentieel probleem bij titelfavoriet Club: “Ik blijf dat nog altijd een risico vinden”

©  Sports Late Night

Niemand die kan ontkennen dat Club Brugge fantastisch aan het seizoen is begonnen en ook analist Hein Vanhaezebrouck liet zich al meermaals positief uit over het huidige blauw-zwart. Al ziet de ex-trainer van AA Gent en Anderlecht wel één mogelijk knelpunt bij de huidige competitieleider en titelfavoriet.

“De enige zorg bij Club is als Ruud Vormer of zijn beste vriend Hans Vanaken niet meer op het veld staat. Voor die twee hebben ze toch weinig vervangers. Ik blijf dat nog altijd een risico vinden. Als er met hen iets zou gebeuren op het middenveld dan het mag al zeker niet te lang duren want anders gaan ze dat zeker voelen. In alle andere sectoren hebben ze echt wel heel veel keuze en wisselmogelijkheden, maar op dat middenveld mag er niet veel gebeuren”, waarschuwt Vanhaezebrouck in Sports Late Night.

“Nu zou ik wel zeggen dat het allebei topatleten zijn die niet veel geblesseerd zijn. Hout vasthouden dat het zo blijft. Voor zijn wedstrijd tegen AA Gent krijgt Ruud van mij een 8,5 of een 9 op 10, ook al heeft hij niet gescoord. Hij was top, op twee vlakken: eerst en vooral op defensief vlak. Ruud was de aanjager die de tegenstander belette van dominant te spelen. Hij was scherp, hij was echt het voorbeeld. Ook offensief was hij echt heel aanwezig. Ik weet dat hij graag infiltreert, maar tegen Gent was het heel opvallend. De middenvelders van Gent kunnen een voorbeeld nemen aan Ruud.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws