Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club zo stilaan een probleem in thuismatchen? Clement reageert uiterst gevat op die vraag

© Club Brugge

Het is opvallend: op verplaatsing een perfect rapport, maar thuis al drie keer punten verspeeld. Hallo, Philippe Clement? Hoe komt het toch dat Club in eigen huis niet langer ongenaakbaar lijkt?

“Daar is geen verklaring voor, dat hangt van details af. Als Sobol zondag geen twee centimeter buitenspel staat dan hadden we nu twee punten meer gehad en zou deze vraag vandaag misschien niet gesteld geweest zijn”, verwees onze trainer op zijn persbabbel behoorlijk ad rem naar het afgekeurde doelpunt van Hans Vanaken.

“We hebben in elke match, zowel uit als thuis, dominantie getoond. We hebben in elke match het meeste balbezit gehad. Niet zomaar om de bal achteraan rond te tikken, maar om kansen te creëren. We hebben in elke match ook de meeste kansen gehad en dan kan het gebeuren dat je af en toe eens niet de drie punten pakt. Ik denk dat 27 op 33 een fantastisch rapport is, daar hadden we voor het seizoen allemaal blindelings voor getekend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws