Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gouden Schoen Vanaken wijst nog maar eens de weg: “Ik heb bij momenten het gevoel dat het nog beter kan”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Met een rake kopbal brak Hans Vanaken de ban tegen AA Gent. Voor onze fijnbesnaarde nummer tien al zijn vijfde competitiegoal van het seizoen. De Gouden Schoen acteert ook dit seizoen weer op bijzonder hoog niveau, al blijft hij zoals altijd nuchter en bescheiden.

“4-0 is misschien een té groot verschil voor de verhoudingen die we op het veld zagen. Gent had ook een goal verdiend, maar we wisten dat die kansen er zouden komen en we hebben altijd nog een goeie keeper in doel staan.”

Vanaken laat zich niet betrappen op enige overdreven euforie: “We zweven momenteel zeker niet op een wolk, al voelen we wel dat het goed gaat. Maar het seizoen is nog lang. We blijven werken. Ik heb bij momenten het gevoel dat het nog beter kan”, klinkt het gezond kritisch.

“We hadden een 4-4-2 verwacht met een ruit op het middenveld. Gent paste zich echter aan. Dat is een teken dat ze respect hebben voor ons en dat we het goed doen. Uiteindelijk hebben ze in de tweede helft toch zo gespeeld, maar het kalf was al verdronken. Het was belangrijk om deze te winnen om dan met een goed gevoel de interlandbreak in te gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws