Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gert Verheyen kritisch voor ref: “Meunier kreeg geel na rust, maar had in eerste helft al geel moeten krijgen”

Gert Verheyen (analist)

De arbitrage zorgde ook gisteravond weer voor enige ergernis bij het Brugse publiek. De Duitse ref Daniel Siebert floot namelijk niet bepaald consequent en dat zag ook Gert Verheyen.

“Thomas Meunier kreeg geel na de rust voor zijn fout op Openda, maar had in de eerste helft al geel moeten krijgen. Maar wat zie je bij de Duitse ref Daniel Siebert? Die geeft die kaart niet. Siebert legde het spel zelfs stil omdat Di María een vinger in zijn oog krijgt, gaf zelfs een vrije trap aan PSG en een schouderklopje aan Di María”, zegt Verheyen in Het Nieuwsblad.

“Terwijl Emmanuel Dennis hetzelfde overkomt en dat laat hij gebeuren. Niet dat dit enige invloed had op het resultaat, maar daar zie je hoe refs omgaan met absolute topspelers. Dat is hetzelfde zoals onze topclubs in onze competitie anders worden beoordeeld door scheidsrechters.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws