Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Francky Dury van zijn sokken geblazen door Club: “Ik zie echt niet in wie deze ploeg gaat afstoppen”

Francky Dury (Zulte Waregem)

Als zelfs de trainer van de tegenstander deemoedig het hoofd buigt en jouw suprematie erkent, dan ben je goed bezig. Francky Dury wond er gisteravond dan ook geen doekjes om, hij gaf ruiterlijk toe dat zijn Zulte Waregem niet opgewassen was tegen de ploeg van Philippe Clement.

“Club Brugge is een machine. Ik heb Philippe gefeliciteerd met de overwinning en ik ga eerlijk zijn: ik zie echt niet in wie deze ploeg gaat afstoppen. Ze hebben echt alles: ze kunnen aanvallen, verdedigen en kansen creëren, de bal vasthouden, ruimte afdwingen, noem maar op. Ze zijn buiten categorie in deze competitie”, klinkt het bewonderend in Het Nieuwsblad.

“We mogen blij zijn dat het maar 0-2 is. We mogen blij zijn dat we maar twee keer op één seizoen tegen Brugge moeten spelen”, voegde Dury er nog aan toe. “Ik wil alle argumenten verzamelen om iedereen te doen geloven dat we op basis van die 90 minuten meer verdienen, maar ik vind die niet. We hadden misschien wel een doelpuntje kunnen maken, maar meer ook niet”, is de coach van Essevee goudeerlijk.

“Zij kunnen op een geweldig moment versnellen. Het eerste doelpunt is eigenlijk een doelpunt dat je getoond hebt op video: een infiltratie van Ruud Vormer en dan de laatste pass. Iedereen weet dat Vormer assists geeft en dat hij infiltreert, maar dan nog moet je het kunnen verdedigen…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws