Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Enfant terrible’ houdt zich koest bij Club Brugge: “Ik kan helemaal niks verkeerds zeggen over hem”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

De meest opmerkelijke Brugse transfer van afgelopen zomer – naast de komst van een absolute topper als Simon Mignolet – is misschien wel die van Mbaye Diagne. De 27-jarige targetspits heeft niet de beste reputatie, maar bij Club Brugge loopt hij voorlopig in het gareel.

En Diagne scoort ook nog eens vlot, drie goals in de laatste twee competitiematchen. Maar zijn manier van vieren tegen AA Gent, dat was toch niet helemaal naar de zin van Philippe Clement. “Dat ik niet zo blij was met het feit dat hij zijn truitje uitdeed? Neen, dat is een gele kaart die niet nodig is. Zijn reputatie? Ik heb ook al die verhalen gelezen, maar ik kan helemaal niks verkeerds zeggen over hem”, klonk het in Extra Time.

“Ik heb hem tot nu toe ook zeker en vast geen cadeaus gegeven. Ik heb hem in de eerste match één minuut laten invallen, in de tweede match heb ik hem tien minuten gegund en hem een hele helft laten opwarmen, in de derde match tegen Anderlecht zat hij in de tribune en hij zat bijna bij Anderlecht. Hij is gewoon een van onze spelers en hij werkt hard. Hij had op fysiek vlak wel nog een serieuze achterstand ten opzichte van de andere jongens en hij is heel hard aan het werken om dat in te halen.”

Ook kapitein Ruud Vormer kan niks aanmerken op het gedrag van de Senegalese stormram: “Dat het een rare gust is? Het is een aparte kerel, een showkerel, er zit wel leven in. Maar in de groep is het een normale gozer die bij ons gewoon zijn ding doet: hij traint en hij gaat naar huis, maar hij moet natuurlijk wel zijn werk doen”, luidt het bij Sports Late Night.

https://twitter.com/labeledsocial/status/1180878936420618242

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws