Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Emoties stadiondossier Club Brugge laaien hoog op: “Dat kan niet door de beugel”

Jan Breydelstadion

De emoties rond het stadiondossier van Club Brugge laaien hoog op. Groen vzw kreeg bedreigingen. Brugs burgemeester Dirk De Fauw laat zich uit over de situatie tegenover Het Nieuwsblad.

Sommige organisaties verzetten zich tegen de bouw van een stadion voor Club Brugge aan de Blangenbergese Steenweg. “Ik begrijp dat de emoties hoog oplaaien, maar dit mag nooit aanleiding geven tot bedreigingen en haatberichten. Dit kan voor mij absoluut niet door de beugel. Ik roep iedereen op om het hoofd koel te houden.”

“Het stadsbestuur blijft dit dossier nauwgezet opvolgen”, gaat De Fauw verder. “We onderzoeken, samen met het bestuur van Club Brugge, alle mogelijke oplossingen om zo spoedig mogelijk een nieuw stadion te bouwen. We dringen er bij de Raad van State nogmaals op aan om snel een beslissing ten gronde te nemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws