Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis ziet topprestatie in Champions League beloond met ‘Player of the Week’-nominatie

© UEFA Champions League

Sinds afgelopen dinsdag kent zo ongeveer iedereen in Europa onze Emmanuel Dennis. Onze 21-jarige flankaanvaller sloeg Santiago Bernabéu met verstomming met twee goals en ziet zijn glansprestatie beloond met een mooie Europese nominatie.

Het Nigeriaanse woelwater is namelijk een van de vier kanshebbers om verkozen te worden tot Player of the Week van speeldag twee in de Champions League.

Al is de concurrentie wel niet min: onze pijlsnelle Afrikaanse dribbelkont moet het opnemen tegen Serge Gnabry (goed voor 4 (!) goals tegen Tottenham), Achraf Hakimi (twee keer aan het kanon bij Dortmund) en last but not least Luis Suárez van FC Barcelona. Die legde er eveneens twee binnen tegen het Italiaanse Inter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws