Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

David Okereke komt weer boven water: “Zou mijn doelpunt graag inruilen voor een overwinning”

© Play Sports

Zijn start van het seizoen was indrukwekkend, maar vervolgens kende David Okereke een terugval en verdween hij zelfs naar de bank. Maar zie, vandaag kreeg onze Nigeriaanse zomeraanwinst nog eens een basisplaats en met een goal bedankte hij meteen voor het vertrouwen.

“Na een aantal wedstrijden zonder goal is scoren natuurlijk leuk. Al had ik mijn doelpunt graag ingeruild voor een zege vandaag. Balanta en Vormer deden het zo goed bij het doelpunt dat ik wist dat ik op de goeie plaats moest staan om de bal binnen te tikken”, aldus de 22-jarige spits.

“We spelen veel wedstrijden en de coach gebruikt alle spelers die hij ter beschikking heeft. Het is mijn taak om te zorgen dat ik klaar ben als hij mij nodig heeft en dat heb ik vandaag proberen doen”, vertelt een gedreven en bescheiden Okereke op de clubwebsite.

“De bezoekers kwamen hier heel stevig voor de dag en gaven onze middenvelders geen ruimte om te voetballen. Daardoor kregen wij veel hoge ballen te verwerken, wat tegen de grote verdedigers van Standard niet eenvoudig is”, blikt onze aanvaller terug op het 1-1 gelijkspel.

“Tijdens de rust gaf de coach de nodige richtlijnen en daarna konden we meer kansen afdwingen. Jammer genoeg bleef het bij een gelijkspel. Nu moeten we verder werken naar de volgende wedstrijd toe om daar opnieuw de drie punten te pakken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws