Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club staat voor immense uitdaging: “Punt is een stunt, drie punten een mirakel”

© YouTube Club Brugge

Een gelijkspel tegen Real Madrid, dat was al straffe kost. Maar morgen wordt de uitdaging misschien nog groter met de komst van miljardenploeg PSG. Philippe Clement beseft dat een resultaat halen geen sinecure wordt, maar is desalniettemin ambitieus.

“De verwachtingen van de buitenwereld kunnen niet hoger zijn dan onze eigen verwachtingen, maar waar ik wel van overtuigd ben, is dat PSG nog een stap hoger is. Ik denk dat ze dat ook bewezen hebben in die wedstrijd tegen Real Madrid. Als je met 3-0 kunt winnen… Wij moeten gewoon alles geven om uit die match het maximale te halen. Is dat een punt dan is het een stunt. Zijn dat 3 punten dan is dat een mirakel, zo simpel is het”, vertelde de trainer vandaag op de persconferentie.

“Het mooie is dat dit een van de 4 matchen dit seizoen is waar we alles te winnen hebben en niks te verliezen, net zoals dat in Madrid al het geval was. Normaal gezien ben je al tevreden met 1 mirakel per seizoen, maar wij willen steeds meer. Ik hoop 11 spelers of meer te zien die lef hebben, die durven te voetballen en die niet alleen maar respect hebben voor de tegenstander en vanuit die optiek alleen willen wijken. Als ze zich kunnen tonen en alles gegeven hebben dan zal ik achteraf alleen maar tevreden zijn”, besluit Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws