Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-PSG vanavond niet te zien op VIER en dat heeft kwalijke gevolgen voor heel wat kijkers

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Wie de CL-kraker tussen Club Brugge en PSG vanavond niet in het stadion kan bijwonen, moet afstemmen op tv-zender ZES en niet op VIER. Het gevolg van het feit dat De Slimste Mens ter Wereld momenteel loopt op laatstgenoemde zender.

An sich niks bijzonder horen we u denken, maar toch heeft de verschuiving grote gevolgen voor flink wat mensen: 180.000 kijkers die niet over digitale televisie beschikken en nog steeds analoog via de kabel kijken, kunnen niet afstemmen op digitale zender ZES. De match is wel online te volgen via vier.be en zestv.be.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws