Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club komt met update over Clinton Mata, ook nieuws over afwezige Percy Tau

© Play Sports

Het was uitkijken naar nieuws over Clinton Mata en uiteindelijk speelt onze beresterke centrale verdediger/wingback niet op het veld van Zulte Waregem. Hij wordt vervangen door Odilon Kossounou, ook van Percy Tau geen spoor. Hij wordt afgelost door Emmanuel Dennis.

Het Zuid-Afrikaanse goudhaantje van blauw-zwart is wat oververmoeid en dus krijgt hij rust: “Hij zit vandaag niet in de selectie omdat hij minder fris is. We hopen hem tegen het weekend opnieuw fris te krijgen, maar dat zijn logische dingen. Het is een jongen die vorig jaar in tweede klasse één match per week speelde en nu heel veel matchen kort na elkaar heeft afgewerkt”, liet Philippe Clement bij Play Sports optekenen.

En dan is er de blessure van Clinton Mata, nochtans werd de 26-jarige defensieve sterkhouder opgenomen in de selectie. Uiteindelijk geraakte hij toch niet fit voor de match aan de Gaverbeek: “We hebben gisteravond laat een scan genomen en hij zal een tijdje out zijn. We hadden hem opgenomen in de selectie omdat je nooit weet. Als die scan was meegevallen, kon hij misschien nog op de bank zitten, maar dat is dus niet het geval.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws