Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge distantieert zich uitdrukkelijk van wangedrag van enkele FCB-fans in Madrid

© Club Brugge

Gisteren doken er op de sociale media enkele filmpjes op van Clubfans die het in Madrid iets te bont maakten. De supporters in kwestie lieten zich niet van hun beste kant zien tegenover bedelende vrouwen en dames die op de Plaza Mayor bier wilden verkopen aan het blauw-zwarte legioen.

In Spanje zorgden de beelden alvast voor de nodige ophef en spreekt men van “een beschamende vertoning” vanwege een groepje Clubfans. Enkele dronken supporters hadden het gemunt op de hoofddoek van de bedelende vrouwen, weigerden te betalen voor blikjes bier die ze al geopend en deels opgedronken hadden en er zou vanwege enkele fans ook bier gegoten zijn in de bedelbekertjes die bedoeld waren voor een aalmoes. Intussen heeft Club Brugge zich in een statement alvast openlijk gedistantieerd van het vertoonde wangedrag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws