Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mysterie rond blessure Clinton Mata, die in selectie zit voor Zulte Waregem

© Play Sports

Is hij nu geblesseerd of niet? Clinton Mata moest zondag al na een halfuur de strijd staken en er werd gevreesd voor een scheurtje in de hamstrings. Opvallend is echter dat de Angolese verdediger gewoon in de selectie zit voor de match tegen Zulte Waregem van vanavond.

Of onze 26-jarige sterkhouder ook daadwerkelijk in actie komt, is een groot vraagteken en bij blauw-zwart lieten ze volgens Het Laatste Nieuws uitschijnen dat Mata toch zou kunnen spelen. Een spelletje blufpoker of niet, dat zullen we vanavond zien. In ieder geval heeft Philippe Clement met Matej Mitrovic en Odilon Kossounou twee valabele alternatieven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws