Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement ziet zijn Club schitteren voor ogen van hele wereld: “Dit is historisch, vooral door de manier waarop”

Philippe Clement op persconferentie

Wauw! Club Brugge sloeg de hele wereld met verstomming door ruim verdiend een punt weg te kapen tegen een Europese grootmacht als Real Madrid. Philippe Clement had na de match dan ook alle redenen om te blinken van fierheid.

“Ik ben fier op de eerste helft. Dit gelijkspel is historisch, vooral door de manier waarop. Ik kwam hier met een heel ambitieus plan en de jongens hebben dat voor rust perfect uitgevoerd. Het had zelfs meer kunnen zijn. Als Dennis de derde maakt, is de match gedaan”, klinkt het bij HLN.

“Helaas toonden we in de tweede helft we niet genoeg lef. Toch denk ik niet dat we met elf hadden verloren. Ik stond vijftig meter van de fase van Vormer, maar had de indruk dat zijn tweede gele kaart heel zwaar was. Ramos mocht dezelfde fouten maken”, besluit Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws