Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement weet nu al wie volgende speler wordt die Club de jackpot oplevert: “Daar ben ik heel hard van overtuigd”

©  Extra Time

Tien competitiematchen ver in de Jupiler Pro League en Club Brugge is nog steeds ongeslagen. Aan uitblinkers dan ook geen gebrek in Jan Breydel, maar als er één iemand uit de band springt en al in verband gebracht kan worden met een lucratieve transfer is het misschien wel Krépin Diatta.

Dat beseft ook onze coach Philippe Clement, die het in Extra Time had over zijn goudhaantje uit Senegal: “Hij is heel coachable, dat zie je ook aan de dingen die hij doet. Hij valt niet alleen aan. Die jongen is heel laat teruggekomen door de Africa Cup en ze zijn heel ver geraakt in dat toernooi”, gaf onze coach toelichting aan tafel bij Frank Raes.

“Pas eind juli was het gedaan en dan heb ik hem twee weken vakantie gegeven, dat is het uiterste minimum tussen twee seizoenen. Dan is hij teruggekeerd en was de competitie al bezig. Het is echt een heel groot talent en dat is ook een speler die de volgende jaren naar een veel grotere competitie zal vertrekken, daar ben ik heel hard van overtuigd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws