Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement over Vossen: “Hij zal er staan voor Club Brugge als het nodig is”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Jelle Vossen kent veel concurrentie bij Club Brugge. De aanvaller lijkt dan ook niet veel kans te maken op minuten bij Blauw-Zwart. Tijdens Extra Time liet coach Philippe Clement zich uit over Vossen.

“Vossen? Jelle is een topprof”, begint Clement. “Hij werkt elke dag heel hard en geeft alles. Hij zal er ook staan op het moment dat het nodig is. Dat hij uitgeleend mag worden? Het is nog te vroeg om nu conclusies te trekken. Er volgen nog zoveel wedstrijden voor het einde van het jaar”, wordt de oefenmeester geciteerd door Sporza.

Op sociale media uitte het kamp van Vossen al hun ongenoegen. “Het is niet dat ik daardoor een ander idee over Jelle zal hebben.” Één van de concurrenten is woelwater Mbaye Diagne. “Ik kan niets verkeerds zeggen over Diagne. Ik heb de verhalen ook gelezen, maar ik heb hem in zijn eerste wedstrijden geen cadeaus gegeven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws