Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement legt zich niet neer bij zware Europese schorsing voor Vormer: “In beroep gaan enige dat je kan doen”

© Play Sports

Geen aangenaam nieuws in de aanloop naar onze competitiematch van gisteravond in en tegen Moeskroen: Ruud Vormer heeft van de UEFA een schorsing van maar liefst drie speeldagen gekregen voor zijn verbale reactie aan het adres van de scheidsrechter die hem op een rode kaart trakteerde op het veld van Real Madrid.

De 31-jarige kapitein en aanjager mist zo dus de dubbele ontmoeting met het PSG van Thomas Meunier en is er ook niet bij in de om de strijd voor de derde plaats belangrijke tweede confrontatie op het veld van Galatasaray. “Ruud heeft heel veel ervaring en is de motor van de ploeg, ook verbaal. Dat is een groot gemis. Ik vind drie speeldagen heel zwaar als je ziet wat er soms gebeurt”, reageerde Philippe Clement op de zware straf.

“We zullen zien of het bij drie speeldagen blijft, maar ik denk niet dat Club Brugge zich hierbij gaat neerleggen. Mijn advies? In beroep gaan, is het enige dat je kan doen. Dat je dan het risico loopt op een nog zwaardere sanctie? Dan zou het pas echt lachwekkend worden”, aldus onze coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws