Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement legt in detail uit waarom Moeskroen héél lastige klant wordt: “Dat heeft mij ook verbaasd”

(VIDEO) - Moeskroen - Club Brugge stilgelegd door Bengaals vuurwerk

Vorig jaar werd het maar nipt 0-1 en in het kampioenenjaar 2017-2018 ging Club Brugge zelfs met 2-1 onderuit op het veld van Moeskroen. Dat het morgenavond dus een lastige trip belooft te worden, staat buiten kijf. Dat beseft ook trainer Philippe Clement maar al te goed.

“Uit het verleden blijkt dat het niet de geliefkoosde verplaatsing is van Club. Moeskroen doet het goed op twee manieren: het is een goed voetballende ploeg die aan de bal zelf iets wil creëren met allemaal technisch goeie spelers. Maar wat mij ook verbaasd heeft, zijn hun fysieke statistieken”, haalt Clement aan op zijn persconferentie.

“We hebben de voorbije week alle fysieke data van alle ploegen bekeken en daaruit blijkt dat Moeskroen er eigenlijk tot nu toe samen met ons bovenuit steekt voor wat betreft sprints of high intensity runs, zowel qua aantal als qua meters. Je weet dus dat het ook een fysiek sterke ploeg is. Het is een moeilijke verplaatsing en iedereen zal heel scherp moeten zijn, ja.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws