Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement duldt geen sterallures bij uitblinker: “Dan zal ik hem wel aan een goeie ketting hangen”

Emmanuel Dennis was afgelopen week een van de absolute uitblinkers in de Champions League, bestaat er dan geen gevaar dat onze wispelturige en onvoorspelbare aanvaller gaat zweven? Philippe Clement had gisteren alvast een klaar en duidelijk antwoord klaar.

“Ik babbel bijna elke dag met Dennis, ik heb niet het gevoel dat ik hem met zijn voeten op de grond moet houden. Hij heeft goed getraind vandaag (gisteren, red.), heel geconcentreerd ook. Moest het op een bepaald moment wel zo zijn dat hij zweeft dan zal ik hem wel aan een goeie ketting hangen om ervoor te zorgen dat hij niet kan wegvliegen”, aldus Clement.

Die kreeg ook een vraag over het akkefietje tussen Ruud Vormer en de Bulgaarse ref in Madrid, een zaak die nog een serieus staartje kan krijgen in de vorm van een bijkomende schorsing: “Daar is niet veel over gezegd geweest. Ik weet ook niet of Ruud eigenlijk veel gezegd heeft. Maar okay, daar wordt nu veel commotie rond gemaakt en we zullen zien wat de reactie van de UEFA is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws