Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement benieuwd hoe zijn team het zal doen zonder Vormer: “Weer een nieuwe uitdaging voor de groep”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

De schorsing van Ruud Vormer is ongetwijfeld een serieuze aderlating voor Club Brugge en het was een item dat vandaag ook aan bod kwam op de persbabbel in de aanloop naar de match tegen PSG. Philippe Clement had er alvast het volgende over te zeggen.

“We zitten nog met een extra ding dat we moeten oplossen en ik ben niet iemand die graag naar problemen kijkt, ik wil naar oplossingen zoeken. Als je jouw kapitein en aanjager op het middenveld moet missen en je moet daar een oplossing voor zoeken, is dat weer een nieuwe uitdaging voor de groep”, bekijkt Clement het zo positief mogelijk.

Goed nieuws is alvast dat Éder Balanta opnieuw fit is, maar kan hij ook al spelen? “Balanta zou dat kunnen doen, maar hij traint nog maar net mee. Het is aan de medische staf om te bepalen of hij inzetbaar is, niet aan mij. Mbaye Diagne zit niet in de kern, omdat ik te weinig van hem gezien heb de voorbije dagen”, laat onze coach zich ook nog ontvallen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws