Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse machine walst nu ook AA Gent plat, maar Clement blijft rustig: “Ik vind dat een gevaarlijke uitspraak”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

4-0, gortdroge cijfers die bovendien ook nu weer nog hoger hadden kunnen oplopen voor Club Brugge tegen het nochtans hoog aangeschreven AA Gent. Philippe Clement zag zijn team andermaal demonstreren, maar toch wil onze trainer van geen grootspraak weten.

“Ik ben een moeilijke mens. 4-0 is fantastisch, maar ik heb toch ook heel wat dingen gezien die beter kunnen. Al ben ik wel blij dat we het tempo uit de Champions League kunnen meenemen naar de competitie”, liet Clement na de match optekenen.

“De buitenwereld mag dan wel zeggen dat niemand in België ons zal kunnen volgen, maar ik vind dat een gevaarlijke uitspraak. Het verschil is echt niet zo groot. Zodra we 5 à 10% minder presteren, zal ons dat zuur opbreken”, waarschuwt onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws