Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugs legioen kleurt Madrid blauw-zwart en bouwt feestje in de binnenstad

 ©  Twitter Club Brugge

Voor heel wat Clubfans is het een blij weerzien met Madrid na Europese uitmatch van vorig jaar tegen Atlético. En net als vorig jaar bouwen de blauw-zwarte supporters nog voor er één bal is geraakt een ferm feestje in de Spaanse hoofdstad.

Minstens 3.600 zitjes van Santiago Bernabéu zullen vanavond ingenomen worden door fans van Club Brugge. Het bekende stadion van Real Madrid zal trouwens allesbehalve uitverkocht zijn. Er worden slechts 55.000 mensen verwacht terwijl de capaciteit op 82.000 ligt. Het voordeel is misschien dat we ons legioen luid en duidelijk zullen horen, net zoals dat al geval was op de gezellige Plaza Mayor in Madrid.

FC BRUGES! 💙🖤

Geplaatst door Club Brugge K.V. op Dinsdag 1 oktober 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws