Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brandon Mechele straks in EK-selectie? “Je neemt die vier weken mee en hij zal geen zever verkopen”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

De kans dat Hans Vanaken als Rode Duivel volgende zomer mee mag naar het EK is gisteren een pak groter geworden, maar wat met Brandon Mechele? Die andere Brugse international mag ook dromen en Gert Verheyen zou de centrale verdediger alvast selecteren.

“Uit sympathie. Ik vind dat een goeie verdediger. Je neemt die vier weken mee en hij zal geen zever verkopen. Traint hard. Heb je hem nodig, dan speelt hij zijn match. En hij is het gewend om met drie achterin te spelen.”

Onze iconische oud-aanvaller neemt trouwens ook Hans Vanaken mee: “Ook uit sympathie? Ja, ik geef dat toe. En omdat hij dat ook gewoon verdient. Hans is een heel specifiek type, anders dan de rest. Een passeur, hé. Hij heeft meer maturiteit dan Yari Verschaeren. Roberto Martínez vindt de connecties in de groep belangrijk. Tegen San Marino liep het wel lekker tussen Hazard, Chadli en Vanaken. En je hebt stabiele jongens nodig als je weken weg bent”, luidt de argumentatie van Verheyen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws