Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Benito Raman lacht Club vierkant uit op Snapchat: “Alle boeren zijn homo’s!”

© FC Bruges NO SWEAT NO GLORY

Benito Raman strikes again! Eind 2015 liet hij zich in negatieve zin opvallen door na een thuismatch van AA Gent tegen KV Kortrijk een megafoon in de hand te nemen en de FCB-fans te schofferen met “Alle boeren zijn homo’s!” En de 24-jarige spits van Schalke 04 is blijkbaar hardleers want na de 0-5 nederlaag van Club tegen PSG ging de ex-speler van De Buffalo’s nog eens flink uit de bocht op Snapchat.

Een vlag van Club Brugge fotograferen aan het stadion van RSCA = stadionverbod. Maar Benito Raman dat OPNIEUW maar ééns "alle boeren zijn homo's" zingt op zijn Snapchat na de nederlaag van gisteren zal wellicht zomaar toegelaten worden. Of niet KBVB?

Geplaatst door FC Bruges NO SWEAT NO GLORY op Woensdag 23 oktober 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws