Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Beloften Club Brugge verliezen tegen Real Madrid in de Youth League

Champions League

In de Youth League speelden de beloften van Club Brugge tegen Real Madrid. Blauw-Zwart ging met 3-0 onderuit. Vorige speeldag werd nog met 3-2 gewonnen van Galatasaray.

Na een kwartier spelen kwam Club Brugge al op achterstand tegen de beloften van Real Madrid. Juanmi Latasa zorgde voor de 1-0, nadat hij op een voorzet met zijn hoofd eerder bij de bal was dan de uitkomende Nick Shinton.

Op het halfuur verdubbelde diezelfde Latasa de marge. Latasa had de 2-0 voor het intikken, nadat een inzet van ploegmaat Esteban Aparicio terugkwam via de lat. Mathias De Wolf kreeg de grootste kans namens Club, maar mikte naast.

In de tweede helft kon Club Brugge geen vuist meer maken. In de slotfase maakte Álvaro De Frias nog 3-0. Real Madrid staat stevig aan kop met een zes op zes gevolgd door Paris Saint-Germain en Club Brugge met drie punten. Galatasaray staat laatste in de poule met nul punten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws