Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Absoluut geen angst bij Clement: “Hier heb je alles te winnen en niets te verliezen”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Het moeten opnemen tegen al die sterren van Real Madrid, een mens zou voor minder toch met enige schrik toeleven naar een Europese match, maar Philippe Clement is absoluut niet bang voor wat zijn Club Brugge vanavond te wachten staat in de Champions League.

“Ik vrees niets. Ik heb veel vertrouwen, het wordt ongelofelijk interessant. Ik zal mijn spelers weer veel beter leren kennen. Dit is weer een stap. In dit seizoen zijn we in bijna elke match favoriet. Hier heb je alles te winnen en niets te verliezen. Ik hoop heel veel positieve dingen te leren”, klonk het gisteren tijdens zijn persbabbel in Madrid.

“We spelen tegen een sterkere tegenstander en moeten nu ook andere kwaliteiten gebruiken dan in de competitie. Dat wil daarom niet zeggen dat we op onze 16 zullen kruipen en met z’n allen zullen verdedigen”, belooft Clement. “We weten wat we willen, maar we hebben helaas eigenijk geen enkele training om daar op te trainen. Voor alle camera’s hier lijkt mij dat ook niet verstandig”, luidt het volgens Sporza.

“Wat er ook gebeurt: ik wil een ploeg zien die niet twijfelt en blijft gaan. Als wij een superdag hebben en als de tegenstander een mindere dag heeft, dan zijn er altijd mogelijkheden tegen iedereen”, is onze coach hoopvol gestemd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws