Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aanpak MPH zorgt voor irritatie, al zijn fans ook kritisch voor eigen team: “Slechtste Club sinds heel lang”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Een zinderende topper kregen we zondagnamiddag hoegenaamd niet te zien. Standard had een sluw tactisch plan in elkaar geflanst en zorgde ervoor dat Club Brugge nooit echt op toerental kwam. De aanpak van Michel Preud’homme wekte dan ook de nodige irritatie op.

Zelfs Philippe Clement verwees na afloop van de match even naar de opmerkelijke tactiek van zijn leermeester: “Je hebt een tegenstander die zich volledig aanpast aan jou en eigenlijk op jouw aanvallers en middenvelders én zelfs op jouw backs mandekking gaat spelen, dan is het moeilijk om ruimtes te vinden, dat is ook logisch. Dat zijn niet echt de wedstrijden die je verwacht tussen de eerste en de tweede in de stand, maar zo’n wedstrijd was het vandaag”, merkte onze trainer op. De supporters waren op Twitter iets explicieter in hun bewoordingen:

Al waren er ook heel wat supporters van blauw-zwart die kritisch waren voor de eigen slappe kost in de eerste helft:

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws