Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aan pakkend eerbetoon voor Raoul Lambert ging pak werk vooraf: “Dit is waarvoor we het doen”

©  The Blues of F.C. Bruges

Het was misschien wel het absolute hoogtepunt van het voorbije voetbalweekend: de schitterende tifo voor de vorige week 75 geworden Raoul Lambert. De geslaagde en ontroerende sfeeractie mag trouwens gerust een huzarenstukje genoemd worden want er werd dagenlang koortsachtig en met man en macht aan gewerkt door onze fans.

“Het idee was aanvankelijk om het te houden bij de Noordtribune, maar enkele weken geleden begon het idee te leven dat we onze grenzen moesten verleggen. Voor iemand die zijn hele carrière bij Club is gebleven, vonden we dat het wat meer mocht zijn”, klinkt het bij The Blues of F.C. Bruges.

“Vorig jaar realiseerden we al eens een driedubbele wisseltifo in de Noord tegen Genk, maar dit ontwerp was toch nog een stap verder. Met een handvol vrijwilligers begonnen we donderdag aan het eerste deel, maar vooral door de strakke wind en de regen, ook op vrijdag, liepen we vertraging op. Vooral de open hoeken van het Jan Breydelstadion vergden de nodige coördinatie in het leggen en plakken”, vertelt de sfeergroep.

Uiteindelijk kwam alles in orde en het resultaat was ronduit fenomenaal, Raoul Lambert was tot tranen toe bewogen: “Dit is waarvoor we het doen, waarvoor we 3 dagen hebben afgezien en sommige van ons in totaal 24 uur in het stadion hebben rondgelopen met dozen papier, plakband en materiaal”, luidt het trots en tevreden.

“De blik van Raoul vol verwondering en de tranen van ontroering zijn voor ons onbetaalbaar. Dat is onze Club op z’n best. We zijn enorm trots dat we dit cadeau konden geven aan iemand die, zoals niemand anders dat kan, de waarden van onze Club belichaamt. Lambert verdient dit dubbel en dik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws