Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zidane benadrukt belangrijke match tegen Club Brugge: “We moeten absoluut winnen”

Zinédine Zidane

Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Real Madrid. Op een persconferentie benadrukt Real-coach Zinedine Zidane het belang van de wedstrijd.

Real Madrid ging op de eerste speeldag roemloos ten onder tegen PSG met 3-0. “De 3-0 bij PSG in de eerste wedstrijd heeft ons veel pijn gedaan. Daardoor staan we ook laatste in de groep. Dat betekent dat we tegen Club Brugge absoluut moeten winnen.”

“Daardoor is deze match des te belangrijker voor ons”, wordt Zizou geciteerd door Het Nieuwsblad. “Gelukkig is er bij ons veel veranderd sinds de nederlaag in Parijs. Defensief staan we goed, we voetballen ook beter. We moeten winnen. Maar dat geldt voor elke match waarin Real begint.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws