Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat een timing! Ruud Vormer derde keer papa tijdens interlandbreak

©  Instagram Ruud Vormer

Het waren spannende tijden voor Ruud Vormer, wiens vrouw Roos elk moment kon bevallen. En jawel hoor, intussen is het derde kindje van onze kapitein en zijn bevallige echtgenote een feit en het is een zoontje.

Qua timing kan de geboorte van William, het broertje van Valente en Julie, wel tellen want de derde telg van het (na)geslacht Vormer kwam ter wereld tijdens de interlandbreak ergo in een relatief rustige periode. Geen competitievoetbal dit weekend en dus kunnen Ruud en Roos in alle sereniteit en kalmte genieten van hun derde kindje. Dikke proficiat!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws