Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Was Vanaken dan toch bijna weg afgelopen zomer? “Ajax had wel degelijk interesse”

© Twitter Club Brugge

Afgelopen zomer hielden de supporters van blauw-zwart even hun hart vast toen er in diverse media bericht werd over interesse van Ajax in onze spelmaker Hans Vanaken. Uiteindelijk gaf de Gouden Schoen echter een stevig signaal door net bij te tekenen in Brugge.

En zo was de kous ook meteen af, maar blijkbaar was de interesse van de Nederlandse landskampioen, die al snel werd ontkracht door een journalist die de Amsterdamse topclub op de voet volgt, toch niet zo uit de lucht gegrepen, dat bevestigt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Ajax had wel degelijk interesse. Ik sprak met een van hun scouts en die vond Hans Vanaken de beste van Club. Maar dan speelt hij weer geen minuut bij Roberto Martínez. Het enige wat ik kan bedenken, is dat Hans niet fanatiek genoeg is of dat niet uitstraalt. Bij hem heb je de indruk dat alles van hem afglijdt, maar dat wil niet zeggen dat Hans er niets aan doet.”

Marc Degryse heeft echter wel bijzonder goed nieuws voor de Brugse aanhang: “Ik denk Hans Vanaken nog lang bij Club Brugge zal spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws