Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Was de komst van Kompany voortijdig uitgelekt dan had Bart Verhaeghe hem misschien bij Brugge gewild”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Michael Verschueren reageert vandaag uit naam van Anderlecht op de veelbesproken transfer van Mbaye Diagne naar Brugge. De topschutter uit de Turkse competitie leek namelijk lange tijd op weg naar het Astridpark. bij RSCA bleven ze verweesd achter en dat doet pijn.

De manager van Anderlecht had naar eigen zeggen geen contact met Club Brugge: “Dat was niet aan mij. Als Brugge wist dat Anderlecht een akkoord had dan is dat jammerlijk. In hun plek had ik het niet ­gedaan. Ik had dan minstens eens gebeld. We zitten vaak samen bij de Pro League, we kennen mekaar, hé. Ik vind het not done”, klinkt het in HLN.

“We moeten in de toekomst echt vermijden dat onze plannen in de kranten staan. Daarom ook werken we intern soms met schuil­namen. Was de komst van Vincent Kompany voortijdig uitgelekt dan had Bart Verhaeghe hem misschien bij Brugge gewild. We zullen zien of Diagne slaagt. Brugge heeft al 7 of 8 aanvallers. Je kunt je afvragen hoe dat allemaal zal verlopen, maar dat is hun realiteit”, aldus een duidelijk ontgoochelde Verschueren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws