Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Wanyama komt niet, Club strikt andere nummer 6 vlak voor sluiten transfermarkt’

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Wekenlang droomden de Clubfans van de komst van Victor Wanyama, maar zo vlak voor het sluiten van de transfermarkt sijpelt intussen het nieuws door dat de Keniaanse nummer zes niet naar Jan Breydel komt. Onze nieuwe defensieve middenvelder wordt Éder Balanta.  

Het is Het Laatste Nieuws dat uitpakt met het nieuws dat Club geen overeenkomst wist te bereiken met Tottenham én Wanyama zelf. Gelukkig bewandelde Vincent Mannaert meerdere pistes en dus strikt blauw-zwart op het einde van de zomermercato een andere defensieve middenvelder: de al eerder genoemde Éder Álvarez Balanta.

De 26-jarige Colombiaan komt over van FC Basel en zou in Brugge een contract voor drie seizoenen ondertekenen. Balanta, die met Colombia actief was op het WK 2014, is eigenlijk een linksvoetige centrale verdediger die pas in Zwitserland op het middenveld belandde. Afgelopen zomer stond hij nog in de belangstelling van de Engelse topclub Arsenal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws