Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Welke spits speelt? Coach laat (lichtjes) in zijn kaarten kijken: “Hij is heel gemotiveerd voor deze wedstrijd”

David Okereke, Loïs Openda of Mbaye Diagne, wie wordt vanavond tegen Galatasaray onze centrumspits? Philippe Clement sprak op de persconferentie van gisteren over het offensieve compartiment en ging dieper in op de mindere prestaties van topaanwinst David Okereke.

“Een terugval? Dat vind ik kort door de bocht. Ik zag goede dingen van hem op training. Aanvallers hebben nu eenmaal periodes waarin ze minder scoren. David is pas 21. Hij moet nog beter leren ruimte zoeken tegen ploegen zoals Cercle, die met vijf verdedigers op de zestien blijven staan”, citeert Het Nieuwsblad onze trainer.

Late zomeraanwinst Mbaye Diagne mocht zaterdag tegen Cercle voor het eerst opdraven, weliswaar als invaller en pas in de ultieme slotfase. Mag hij tegen zijn ex-ploeg hopen op en dromen van een basisplaats? “Hij is heel gemotiveerd voor deze wedstrijd, dat zag ik op training. Dan moet je er ook zelf geen woorden meer aan vuil maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws