Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Voor het bij Diagne uitkwam, dacht Club eerst aan ervaren Belgische spits’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Mbaye Diagne moet dus samen met David Okereke voor brokken zorgen voorin. Het Senegalese breekijzer werd weggekaapt voor de neus van Anderlecht. En zeggen dat blauw-zwart eerst een andere targetspits op het oog had, eentje uit de Jupiler Pro League dan nog.

Als we Het Nieuwsblad mogen geloven, was Igor De Camargo de eerste naam op het lijstje van Club. De intussen 36-jarige Braziliaanse Belg heeft als krachtige en ervaren targetman het ideale profiel voor Philippe Clement.

Diverse bronnen bevestigen dat KV Mechelen door de landskampioen van 2016 en 2018 werd benaderd met een bod van 750.000 euro. De promovendus ziet een vertrek van de 9-voudige Rode Duivel, die nog één jaar contract heeft, evenwel niet zitten…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws