Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verschillende preventieve maatregelen voor risicomatch Club Brugge – Galatasaray

Champions League

Volgende week ontvangt Club Brugge in het Jan Breydelstadion het Turkse Galatasaray in het kader van de Champions League. De wedstrijd wordt gezien als een risicomatch.

Er worden dan ook veel preventieve maatregelen genomen. De politie maakt zich op voor de passage van de Turkse topclub. In 2002 waren er hevige rellen. “Er worden niet alleen veel manschappen en middelen ingezet”, zegt Lien Depoorter, woordvoerster van de Brugse politie aan Het Nieuwsblad.

“We treffen ook de nodige preventieve maatregelen”, gaat Depoorter verder. “Daarvoor hadden we al contact met de Brugse horeca-uitbaters, handelaars, De Lijn, taxibedrijven en omwonenden van het Jan Bredelstadion.” Geen glazen verpakkingen in de binnenstad van woensdag 10 uur tot 7 uur. Dat geldt ook voor cafés, nachtwinkels en supermarkten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws