Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrassing! Club snoept in extremis spits af van Anderlecht: “Nu gaan we naar een betere club”

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Wie dacht dat Club Brugge de transferzomer zou afsluiten met enkel nog een nieuwe nummer zes heeft het goed mis. In extremis slaat blauw-zwart nog een laatste keer keihard toe met een extra spits die aanvankelijk op weg leek naar Anderlecht. Van een behoorlijk sensationele ontwikkeling gesproken.

Niks leek een overgang van Mbaye Diagne naar het Lotto Park nog in de weg te staan. De 27-jarige Senegalese goaltjesdief zou gehuurd worden van Galatasaray, maar in laatste instantie is het Club Brugge dat met de krachtige ex-aanvaller van Lierse en Westerlo aan de haal gaat.

“We hadden wat problemen met Anderlecht. Nu gaan we naar een betere club”, klinkt het volgens HLN bij de entourage van de speler. Club huurt Diagne, het voorbije seizoen goed voor maar liefst 30 goals in 29 matchen, mét aankoopoptie. Gisteravond laat liepen de onderhandelingen nog, maar op wat documenten na was de deal zo goed als in kannen en kruiken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws