Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe is er zeker van: “Club speelt binnen afzienbare tijd in nieuw stadion”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge praat al jarenlang over een nieuw stadion, maar Bart Verhaeghe is er zeker van dat het nu niet lang meer zal duren. Dat laat hij aan Het Laatste Nieuws weten.

Tijdens de opening van het nieuwe Belfius Basecamp liet Verhaeghe zich uit over het nieuwe stadion. “Als je het enthousiasme rond Club ziet, dan zie je dat we meer dan ooit een nieuw stadion nodig hebben. ‘t Is een maatschappelijk fenomeen dat dit 14 jaar moet duren, maar nu moet iedereen de moed en de durf hebben om te zeggen dat dit niet kan uitblijven.”

Ook de burgemeester van Brugge was aanwezig. “Dat merk ik aan de aanwezigheid van de Brugse burgemeester (Dirk De Fauw, red.). Hij neemt dit dossier zeer ernstig en put moed uit wat er is gebeurd. Alle koppen staan in de goeie richting. We hebben niet alles in eigen hand, maar ik ben ervan overtuigd dat we binnen afzienbare tijd in een nieuw stadion zullen spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws