Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Veel lege plaatsen in westtribune zorgen voor ergernis: “Zijn dit die befaamde UEFA-plaatsen?”

 © Twitter Nick Verhellen

U zult het ongetwijfeld ook gemerkt hebben: de vele lege plaatsen woensdagavond in de westtribune van het Jan Breydelstadion. Op de sociale media waren er dan ook flink wat supporters die zich ergerden aan dat gegeven want het stadion was op papier uitverkocht.

Punt is dat de UEFA voor de wedstrijden in de Champions League de nodige zitplaatsen opeiste, mede daardoor volgde er na de voorrangsperiode voor de abonnees geen vrije ticketverkoop meer én moesten trouwe abonnees met een vaste plaats op 11 en 12 september een nieuw zitplaats kiezen.

Tijdens de match tegen Galatasaray bleek echter dat heel wat plaatsen leeg bleven, zoals blijkt in onderstaande tweets. Opvallend was ook de aanwezigheid van flink wat Turkse supporters in de linkerhoek – bekeken vanuit de noordtribune – van de westtribune. Bijzonder zuur uiteraard voor de blauw-zwarte fans die geen mini-abonnement konden bemachtigen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws