Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken over Champions League: “Niet enkel denken aan verdedigen”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het in de eerste groepswedstrijd van de Champions League op tegen het Turkse Galatasaray. Sterkhouder Hans Vanaken kijkt tegenover Het Nieuwsblad uit naar de campagne.

“Als groep hebben we sinds de voorbereiding al serieuze stappen gezet in het nieuwe systeem dat we spelen”, begint Vanaken. “Maar ook in de Champions League hebben we ondertussen meer ervaring. Die ervaring om op resultaat te spelen hebben we bijvoorbeeld gemist tijdens onze campagne onder Preud’homme. Vorig seizoen ging dat al stukken beter.”

Vanaken wil ook aanvallen. “Je zou kunnen zeggen dat het in deze groep op basis van kwaliteit tussen ons en Galatasaray voor de derde plaats gaat, maar ik vind moeten een groot woord. We gaan elke match apart bekijken en aanpakken. Ik vind wel niet dat we elke wedstrijd moeten starten met de gedachte om enkel te verdedigen en de nul te houden. We moeten bekijken hoe we onze tegenstanders ook zelf pijn kunnen doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws