Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitblinker Krépin Diatta is helemaal terug: “Ik leun aan tegen mijn beste vorm”

© Twitter Club Brugge

Wat een impressionante collectieve topprestatie leverde de ploeg van Philippe Clement gisteravond af tegen Anderlecht. Uitblinkers bij de vleet, maar meest in het oog springende acteur in Jan Breydel was misschien wel Krépin Diatta, goed voor twee doelpunten.

Het Senegalese goudhaantje viel samen met zijn al even flukse en dartele aanvalsmaatjes Emmanuel Dennis en Percy Tau amper af te stoppen en lijkt zo stilaan weer aan te knopen met zijn bloedvorm van eind vorig seizoen. “Ik leun aan tegen mijn beste vorm. Ik scoor en ik help de ploeg aan de drie punten”, bevestigt Diatta wat iedereen kon zien.

“We hadden net Champions League gespeeld, maar dit was toch een lager niveau. Normaal moeten we hier ruim winnen, maar net als tegen Galatasaray lieten we te veel kansen onbenut. Het seizoen is nog maar net gestart, maar nu moeten we verder werken aan de doelpunten”, doet de 20-jarige international op de clubwebsite het matchrelaas uit de doeken.

“In elke match creëren we wel voldoende kansen, maar het scoren volgt niet. Het maakt ons zeker niet ongerust dat we weinig scoren. Integendeel, het motiveert ons om harder te werken en te verbeteren. We hebben de kansen, nu nog scoren”, maakt onze winger Krépin Diatta zich sterk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws