Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee spelers onder de loep genomen bij Club Brugge: ‘Zij kunnen op het hoogste niveau niet mee’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft afgelopen transferperiode flink aangekocht. Het ziet er naar uit dat enkele spelers dan ook uit de boot zullen vallen. Volgens Aad de Mos ziet het er niet goed uit voor Jelle Vossen en Siebe Schrijvers.

Club Brugge heeft verschillende spelers binnengehaald. “Verhaeghe en Mannaert willen het Bayern München van België worden en nemen met hun aankoopbeleid een voorsprong op Genk, Standard en al helemaal Anderlecht, dat de slag gemist heeft.”

Volgens de Mos kan Vossen niet meer mee op het hoogste niveau. “Op nationaal niveau kan Vossen nog, maar op lange termijn kan hij op het hoogste niveau niet mee. Als je de andere jongens bezig ziet, geldt dat ook voor Schrijvers. Topsport is keihard”, wordt de Nederlander geciteerd door Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws