Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twee basispionnen missen trip naar Mechelen (en Real), trainer geeft tekst en uitleg

© Facebook Club Brugge

Amper drie dagen na de bekerkwalificatie moet Club alweer volop aan de bak tegen KV Mechelen. De promovendus beschikt over een ijzersterke thuisreputatie en dus beseft Philippe Clement dat het geen gezondheidswandeling wordt. Bovendien moet hij ook twee belangrijke spelers missen door blessureleed.

Zo zag blauw-zwart afgelopen woensdag Éder Balanta al vroeg uitvallen met een hamstringblessure en ook Matej Mitrovic reist morgen niet mee af naar het AFAS-stadion Achter de Kazerne, ook de prestigieuze Europese trip naar Madrid komt voor beide spelers zo goed als zeker te vroeg.

“Balanta zal toch wel een paar weken out zijn, ja. Mitrovic heeft last aan dezelfde voet die hem vorig seizoen parten speelde, maar het is niet dezelfde blessure. Vorig jaar is hij lang out geweest, dat zal nu niet het geval zijn. We zijn echter wel aan het kijken hoe we dat zo snel mogelijk kunnen oplossen “, lichtte Philippe Clement toe op zijn persconferentie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws